VIDEO: Interreg 5a Kick-off i Lübeck

0
395

Der har fundet en mindre revolution sted i EU’s støtteprogram Interreg 5a. Det dansk-tyske projektsamarbejde inden for dette program har hidtil foregået på to selvstændige “fløje” (i vest ved landegrænsen og i øst ved Femern Bælt), men nu er alle kræfter gået sammen.

Ambitionen er, at det nye fællesskab skal skabe større resultater til gavn for hele grænseområdet, der omfatter Region Syd, Region Sjælland og Schleswig-Holstein. Fra 2014 til 2021 bevilger EU’s Interreg Deutschland-Danmark program 672 mio. kr. i støtte til dansk-tyske samarbejdsprojekter i dette område. Når man dertil lægger den krævede egenfinansiering fra projektdeltagere, er der tale om en indsats på et godt stykke over en mia. kr.

Det nye fælles Interreg-sekretariat inviterede alle interesserede til “kick-off” i Lübeck den 2. december 2014. På de næste sider kan du opleve eller genopleve nogle af konferencens talere.

KLIK HER for at gå til den første video

NO COMMENTS