Tysk baneudvidelse bliver dobbelt så dyr

0
251

Tysklands trafikministerium oplyser, at den forventede pris for den planlagte baneudvidelse i forbindelse med Femerntunnelen bliver dobbelt så dyr som hidtil antaget. Prisen anslås nu til ca. 1,5 mia. euro (knapt 11,2 mia. kr.), skriver Lübecker Nachrichten.

Som Fehmarnbelt Weekly tidligere har beskrevet, er det nordtyske baneprojekt blevet ændret med en helt ny skinneføring langs motorvejen i stedet for en opgradering af den eksisterende kyststrækning jævnfør de oprindelige planer. I en ny tidsplan forventes baneudvidelsen at være fuldbragt i 2024 med byggestart 2019.

Læs mere i Kieler Nachrichten

Avis: Time-out!
Samtidig opfordrer avisen i en ledende artikel danskerne til at holde pause og optage statstraktaten fra 2008 til fornyet forhandling.

Læs artiklen her

This post is also available in: English

NO COMMENTS