Femern-guider i Rødbyhavn

0
425

Turister i Rødbyhavn kan blive tage byggepladsen i nærmere øjesyn denne sommer. Femern A/S’ sommerguider viser rundt og fortæller om arbejdet med Femern-forbindelsen. Samtidig vil infocenteret i Rødbyhavn køre med udvidede åbningstider i hele sommerperioden.

“Guidede rundturer og de længere åbningstider var en stor succes sidste år, og vi kan mærke en stigende interesse for projektet. Derfor vil vi skabe endnu bedre muligheder for at besøge byggepladsen”, siger Ajs Dam, kommunikationsdirektør i Femern A/S.

I selve infocentret fortæller guiderne ved hjælp af plancher, modeller og billeder om det, der bliver Danmarks største byggeplads. Den 18-kilometer lange Femern-tunnel bliver verdens længste af sin slags, og den kommende byggeplads vil optage et areal, der svarer til 420 fodboldbaner.

“Det kan være svært at tyde ved at se på et kort, men når først man kommer ud på byggepladsen, og nærmest står midt i den kommende motorvej, forstår man, hvor enormt et byggeri, der er tale om, siger den daglige leder af infocenteret”, Mogens Hansen.

Infocentret ligger på Vestre Kaj 50 i Rødbyhavn på Lolland. Centret har åbent fra 11-17 tirsdag til lørdag og fra 12-17 søndag i hele juli og august. Hver søndag kl. 10 vil der være en guidet gåtur på den kommende byggeplads med afgang fra Femern A/S’ udsigtsplatform for enden af Gl. Badevej.

Læs mere på Femern A/S’ hjemmeside

NO COMMENTS