800 til Femern-sommerfest

0
460

Teltet foran selskabets infocenter i Rødbyhavn var tæt pakket, da Femern A/S 20. juni holdt sin årlige sommerreception. Flere hundrede lokale borgere mødte op for høre om arbejdet med den faste forbindelse.

Godt lokalt samarbejde

”Det betyder meget for os med dialogen og kontakten lokalt. Den løbende direkte dialog med de berørte borgere og virksomheder er en integreret del af det at gennemføre Femern-projektet i alle dets faser. Det er noget vi arbejder løbende på at udvikle efter bedste evne, og vi er dybt taknemlige for det gode samarbejde”, siger Ajs Dam, kommunikationsdirektør i Femern A/S.

Femern_3185_AAIMG_1512For de voksne var der god mulighed for at snakke med Femern A/S medarbejdere og høre mere om projektet. Det var der rigtig mange, der benyttede sig af.

Også de yngste gæster havde en dag fyldt med oplevelser. I år var der for første gang et helt aktivitetsområde for børn, hvor de kunne løse opgaver, bygge deres egne forbindelser og være med til at nedsænke et tunnelelement. Hoppeborgen, formet som et tunnelelement, og Museum Lolland Falsters sandkasse, hvor man kunne grave efter fund, var også populære.

Sommer-turistmål

Den planlagte byggeplads for Femern-forbindelsen er en populær destination for mange danskere. Sidste år fik infocentret i Rødbyhavn over 10.000 besøgende, og hele sommeren er der udvidede åbningstider i infocenteret samt ugentlige guidede rundture på byggepladsen.

Infocentret ligger på Vestre Kaj 50 i Rødbyhavn på Lolland. Skiltningen i Rødbyhavn viser hen til centret på havnekajen. Centret har åbent fra 11-17 tirsdag til lørdag og fra 12-17 søndag i hele juli og august. Søndag er der guidede rundturer fra 10-12. Turene starter fra Femerns udsigtsplatform for enden af Gl. Badevej.

NO COMMENTS