Danmark og Tyskland mod ny turismerekord

0
521

Både Tyskland og Danmark styrer mod endnu et rekordår, hvad angår turisme. I første halvår 2015 har tyske hoteller og pensioner med mindst ti sengepladser registreret i alt 193,7 millioner overnatninger, oplyser det nationale statistikkontor. Det er tre procent mere end i den tilsvarende periode i rekordåret 2014. Hvis man kun ser på overnatningstallet for udenlandske turister, er stigningen på fem procent.

Tilsvarende ser det ud i Danmark, som også havde rekordår i 2014. Her kan Visitdanmark berette om i alt 18,1 mio. overnatninger i første halvår 2015, hvilket svarer til en stigning på 4,2 i forhold til samme periode sidste år. De udenlandske overnatninger steg med fem procent, og de tyske overnatninger steg med 5,5 procent.

This post is also available in: German English

NO COMMENTS