Flere studerende i Nordtyskland

0
827
BEP/FRANCOIS DESTOC/LE TELEGRAMME ; LORIENT (56) LE 08/10/2002. ILLUSTRATION Rentree universitaire. Etudiants. Cours.

Antallet af tyske og udenlandske studerende ved de højere læreanstalter i Hamburg stiger. 96.286 studerende er ved efterårets semesterstart indskrevet på Hamburgs højere læreanstalter. I forhold til året før er der tale om en stigning på næsten tre procent. Hvad angår antallet af udenlandske studerende er der tale om en stigning på knap tre procent.

10.706 ud af de i alt 96.286 studerende kommer fra et andet land. De fleste af dem kommer fra et EU-land eller andet vesteuropæisk land, og 31 procent kommer fra et asiatisk land. Også i Schleswig-Holstein er der stigende antal studerende. Ved semesterstart er der i delstaten tilmeldt 56.221 studerende, hvilket er to procent flere end året før. Cirka ti procent af de studerende kommer fra udlandet, oplyser Statistikamt Nord.

This post is also available in: English

NO COMMENTS