Dansk-tysk samarbejde om bæredygtig energi

0
675

I sidste uge (7.-9. september) besøgte Hamburgs miljø- og energiminister, Jens Kerstan, København sammen med en delegation af repræsentanter for virksomheder, foreninger og myndigheder med tilknytning til energiforsyningsindustrien.

Delegationen fra Hamburg var interesserede i at få indblik i tekniske spørgsmål og Danmarks energipolitik og energiindustri, oplyser den tyske ambassade i København. De besøgende fra Hamburg ønskede desuden at knytte kontakt med politiske og økonomiske aktører inden for den danske energisektor med henblik på et længerevarende samarbejde.

Under besøget blev det fælles ønske om et styrket energisamarbejde mellem Danmark og Hamburg beseglet med underskrivelsen et såkaldt “Memorandum of Understanding” mellem Hamburgs cluster for vedvarende energi “Erneuerbare Energien Hamburg” og den danske pendant CLEAN.

This post is also available in: German

NO COMMENTS