Global solenergi-konference i Hamburg

0
816

Den 31. solenergikonference “European Photovoltaic Solar Energy Conference and Exhibition” (EU PVSEC 2015) åbnede dørene mandag den 14. september 2015 for eksperter fra hele verden i solceller, Photovoltaics (PV). Konferencen afholdes i Congress Center Hamburg, CCH.

Parallelt med konferencen, som slutter den 18. september, bliver der afviklet en industriudstilling. Konferencen EU PVSEC betragtes som verdens førende platform for udveksling mellem den videnskabelige og den industrielle del af PV-branchen.

Konferencen fokuserer på de nyeste teknologier og mest innovative materialer, de politiske rammer samt strategier på mellemlang og lang sigt. Konferencen er således ikke blot brobygger mellem videnskab og industri, men også til de politiske beslutningstagere.

Besøg konferencens hjemmeside

This post is also available in: English

NO COMMENTS